Tentang Saya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya Norsuzilawati Isa @ Suzie Isa adalah Master Dealer Public Gold International Bhd, pemegang PGcode PG000207. Saya merupakan introducer dan pembimbing emas kepada hampir 1000 penyimpan emas di seluruh Malaysia. Saya bukanlah pakar dalam bidang emas, tetapi inshaAllah saya pemudahcara penyimpan emas dalam urusan berkaitan Public Gold.

Saya bersama Public Gold pada tahun 2009 sebagai penyimpan emas dan mula bergerak aktif sebagai dealer pada tahun 2016. Dengan pengalaman sebagai penyimpan dan dealer aktif, saya telah membimbing hampir 70 dealer dan membantu hampir 1000 penyimpan emas seluruh Malaysia memperbaiki kewangan diri.

Public Gold menyediakan satu platform yang lengkap kepada saya dalam usaha mendidik masyarakat dalam urusan jual beli dan penyimpanan emas dengan ilmu yg betul. Dengan adanya ilmu ini, kebaikan emas dapat dimanfaatkan sepenuhnya dengan baik.

Semoga perkongsian ilmu melalui blog ini dapat memberikan anda idea bagaimana hendak bermula untuk menyimpan emas di masa depan. Saya doakan anda menjadi salah seorang penyimpan emas yang kaya dan berjaya di dunia dan akhirat. InsyaAllah.

Boleh hubungi saya dan dapatkan informasi dari sumber berikut:

FB : Suzie Isa
FB Page: Suzie Isa Public Gold
Youtube: Suzie Isa Channel

No Tel: No Tel : 011-10917916
Whatsapp: www.wasap.my/601110917916/NakBeliEmas