Perkenalan Pertama Dengan Public Gold

Sebelum 2009, saya tidak berminat dengan emas apatah lagi membeli dan menyimpannya. Ketika itu, saya hanya ada barang kemas hadiah perkahwinan dan pemberian dari mak sahaja. 

Segalanya berubah pada Jun 2009. Pelaburan pertama saya hanya untuk ‘beranakkan’ duit yang ada bagi membina rumah impian. Tidak pernah terdetik menjadi penyimpan emas apalagi peniaga emas. Hasil keuntungan pelaburan emas dan menjadi dealer, wang saya berjaya ‘diberanakkan’!
Kalau ikut logik, ada duit, bina rumah, maka duit akan habis kan? Tetapi dengan emas Public Gold, saya dapat bina rumah, ada lebihan emas dan menjadi peniaga emas dengan pendapatan pasif setiap bulan. Sangat seronok!

Itu cerita 8 tahun lepas.

Alhamdulillah.. Kini, saya merupakan seorang Master Dealer Public Gold yang aktif. Bukan sahaja sebagai penyimpan emas tegar, malah saya selalu berkongsiilmu dan manfaat simpanan emas serta merekrut ramai peniaga emas dengan menjadi dealer Public Gold.

Emas adalah aset yang mampu milik. Semua rakyat Malaysia harus memilikinya dan berpeluang menjadi kaya dan berjaya dengan emas!

Master Dealer Public Gold
PG Code: PG000207
Norsuzilawati Isa (Suzie Isa)

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *